ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω ισχυρών ανέμων

Με προβλήματα οι θαλάσσιες συγκοινωνίες

Η ενίσχυση των ανέμων έχει προκαλέσει μικροπροβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες καθώς σε ορισμένες θαλάσσιες περιοχές φθάνουν και τα 8 μποφόρ.

Με προβλήματα οι θαλάσσιες συγκοινωνίες

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ταχύπλοων για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Παλούκια - Σαλαμίνα - Πέραμα. Επίσης δεν γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα για Μαρμάρι και από Αγ. Μαρίνα για Νέα Στύρα. Κλειστές είναι οι γραμμές Πρίνου - Θάσου - Καβάλας,  Λευκίμμης- Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας.

Τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου, ενώ δεν θα αναχωρήσει στις 15:00 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» για Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Ρόδο και Καστελόριζο. Δεν φεύγει κανένα πλοίο από το Λαύριο. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το νοτιοδυτικό, το νοτιανατολικό, το κεντρικό και βορειανατολικό Αιγαίο, το Ικάριο, το δυτικό και ανατολικό Κρητικό, το Καρπάθιο, το Στενό Καφηρέα, τη θάλασσα Κυθήρων, Σάμου και Καστελόριζου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.