ΕΛΛΑΔΑ

Έντονες αντιδράσεις για την παρουσία Χρυσαυγίτη βουλευτή

Ξύλο και χημικά στο Λουτράκι

Συμπλοκές με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της  Χρυσής Αυγής Κορινθίας, Ευστάθιου Μπούκουρα. Σε διαθεσιμότητα ο  διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου, που πέταξε το στεφάνι στο ηρώο, αντί να το καταθέσει.

Ξύλο και χημικά στο Λουτράκι

Στην Περαχώρα τρία άτομα αποδοκίμασαν τον βουλευτή, με πρώτη μια γυναίκα και το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των αστυνομικών αλλά σημειώθηκε ένταση και υπήρξαν προσαγωγές.

Λίγο αργότερα στο  Λουτράκι,  που ο ίδιος βουλευτής πήγε να καταθέσει στεφάνι εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών, ενώ ένας νεαρός έτρεξε πίσω του και του πήρε το στεφάνι με αποτέλεσμα να αρχίσει μια άνευ προηγουμένου συμπλοκή σώμα με σώμα, με τους αστυνομικούς στη μέση να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη και τον κόσμο να αποδοκιμάζει.

Η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση χημικών κι ακολούθησαν συλλήψεις. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με νέο επεισόδιο, όταν ήλθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης, ο οποίος έφτασε καθυστερημένα και αποδοκιμάστηκε.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αξιωματικός ν΄αρχίσει να φωνάζει «ντροπή σας», ενώ  πήρε το στεφάνι και κυριολεκτικά το πέταξε στο μνημείο πεσόντων, γεγονός που δημιούργησε ένταση καθώς κάποιοι από τους πολίτες τον χειροκροτούσαν κι άλλοι να τον αποδοκίμαζαν.

Σε βάρος του κ. Τετράδη διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.


 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.