ΥΓΕΙΑ

Διημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις

Δωρεάν εξέταση μαστού (ψηλάφηση), ενημέρωση από κορυφαίους πανεπιστημιακούς καθηγητές, δωρεάν εξέταση με υπερήχους, αλλά και ψηφιακή μαστογραφία όπου κριθεί αναγκαίο, θα μπορέσουν να κάνουν όσες γυναίκες παρακολουθήσουν την ενημερωτική διημερίδα στις 19-20 Απριλίου.

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις

Η εκδήλωση αφορά την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και διοργανώνεται από τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Εταιρεία Απεικονίσεων Μαστού και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Όπως ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η ψηφιακή μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο, θα γίνεται από την Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης δηλαδή 25 ευρώ ανά μαστογραφία.

Η διημερίδα γίνεται σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για τα θέματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ενώ θα περιλαμβάνει εκλαϊκευμένες ομιλίες ενημέρωσης του κοινού από ειδικούς στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Ευγενίδειου θεραπευτηρίου την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 10:00-12:30, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρο που προσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. στο 2ο όροφο του ιδρύματος (Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής). Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παίρνουν στα τηλέφωνα 210 72 58 550 και 210 72 27 488.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.