ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με έρευνα αξιολόγησης

Οι 25 ελληνικές εταιρείες που «αξίζει να δουλεύει κανείς»

Ανακοινώθηκε και φέτος η λίστα με τις καλύτερες επιχειρήσεις που αξίζει να εργάζεται κάποιος το 2013. Πρόκειται για έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα Best Workplaces 2013 που για 11η συνεχή χρονιά πραγματοποίησε το Great Place τo Work Institute Hellas.

Οι 25 ελληνικές εταιρείες που «αξίζει να δουλεύει κανείς»

Στην έρευνα, η οποία διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διακρίνονται φέτος 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται στις παρακάτω τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

Δέκα «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω, δέκα «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους και πέντε «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

Αναλυτικότερα, οι δέκα καλύτερες «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω είναι: Eλαΐς-Unilever Hellas, Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, PepsiCo - Tasty Foods, Costa Navarino, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Teleperformance Hellas, Novartis Hellas και Pharmathen.

Οι δέκα καλύτερες «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους είναι: Microsoft Hellas, British American Tobacco Hellas, Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕ Τροφίμων, Roche Hellas, MARS Hellas, SCA Hygiene Products, Genesis Pharma, General Mills, General Electric (GE) και DIAGEO Hellas.

Οι πέντε καλύτερες «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους είναι: SAS Institute, Randstad, Sprint Integrated Communications, ActionAid Ελλάς και Royal Canin Hellas.

Η έρευνα Best Workplaces 2013 διεξήχθη το φθινόπωρο του 2012 και η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Συνολικά συμμετείχαν 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 36.498 εργαζόμενους. Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων που έλαβαν μέρος στη φετινή έρευνα ανήλθε στους 13.159.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.