ΚΟΣΜΟΣ

Νεπαλέζος παρουσιαστής έσπασε όλα τα ρεκόρ

Πόσες ώρες πρέπει να μιλάς για τον Βούδα για να μπεις στο Βιβλίο Γκίνες;

Μιλούσε συνεχόμενα επί 62 ώρες για τον Βούδα. Δεν κατάφερε να φτάσει σε Ζεν, αλλά άξια διεκδίκησε και κέρδισε μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες.

 

Πόσες ώρες πρέπει να μιλάς για τον Βούδα για να μπεις στο Βιβλίο Γκίνες;

Ο Ράμπι Λαμιτσάνε, ένας Νεπαλέζος τηλεπαρουσιαστής έσπασε όλα τα ρεκόρ αφού κατάφερε να μείνει στον «αέρα» και να διευθύνει ένα τοκ-σόου με θέμα τον Βούδα επί δυόμισι ημέρες.

Ο Λαμιτσάνε, πρώην δημοσιογράφος που σήμερα είναι μάνατζερ σε ένα φαστ-φουντ στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, επέστρεψε στην πατρίδα του για τη... μαραθώνια τηλεοπτική συζήτηση που διήρκησε συνολικά 62 ώρες και 12 λεπτά.

«Δεν ήταν δύσκολο σωματικά, όμως ορισμένες φορές δυσκολευόμουν να συγκεντρωθώ», είπε ο 36χρονος βγαίνοντας από τα στούντιο της τοπικής τηλεόρασης.

Ο Λαμιτσάνε συζήτησε θέματα της επικαιρότητας με πολιτικούς, καλλιτέχνες, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, κοινωνικούς λειτουργούς και δημοσιογράφους. Ο διάλογος γινόταν στα νεπαλέζικα αλλά υπήρχαν και υπότιτλοι στα αγγλικά. Έτσι, η εκπομπή «Ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ» κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 52 ωρών που είχαν πετύχει το 2011 δύο Ουκρανοί.

Τα ρεκόρ Γκίνες επέτρεπαν στον Λαμιτσάνε να κάνει διάλειμμα πέντε λεπτών κάθε ώρα. Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι τώρα πόση ήταν η τηλεθέαση.

Ο 36χρονος είπε ότι δεν κοιμήθηκε καθόλου καθ' όλη τη διάρκεια του τοκ-σόου. Έτρωγε κυρίως φρούτα, έπινε 15 καφέδες ημερησίως και πολλά ισοτονικά ποτά. Όπως είπε, στόχος της εκπομπής αυτής ήταν να λυθεί άπαξ δια παντός η παρεξήγηση γύρω από τη γενέτειρα του Βούδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.