ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μεταξύ οπαδών

Έξι άτομα στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Έξι άτομα οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, για τα επεισόδια, που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πριν από τον αγώνα μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Σκόντα Ξάνθης, στο γήπεδο τoυ Πανιωνίου.

Έξι άτομα στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Oι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι ηλικίας από 18 έως 31 ετών, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, βαρύνονται με κατηγορίες, κατά περίπτωση, που αφορούν στα αδικήματα διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης, των επικίνδυνων και απρόκλητων σωματικών βλαβών, καθώς και απόπειρας αυτών και της παράβασης των νόμων «περί όπλων» και «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, ομάδα ατόμων (οπαδοί του ΠΑΟ), που επέβαιναν σε δίκυκλα κινήθηκαν προς την πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου και συνεπλάκησαν με άτομα που βρίσκονταν εκεί (οπαδούς του Πανιωνίου), πετώντας εκατέρωθεν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΕΛΤΑ επενέβησαν και προσήγαγαν περίπου 10 άτομα, από τα οποία κρατήθηκαν οι έξι κατηγορούμενοι. Στον χώρο των επεισοδίων και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βόμβες μολότοφ, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένας μεταλλικός εκτοξευτήρας φωτοβολίδων, ένας σουγιάς, μία κουκούλα κι ένα κράνος μοτοσικλέτας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.