ΕΛΛΑΔΑ

Έξω από σχολεία

Προσποιούνταν τον αστυνομικό και ασελγούσε σε μαθήτριες

Ένας 40χρονος συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών έξω από τα σχολεία τους στα Πετράλωνα. Είχε ασελγήσει σε περισσότερα από 21 κοριτσάκια ηλικίας από 8 έως 14 ετών.

Προσποιούνταν τον αστυνομικό και ασελγούσε σε μαθήτριες

Ο δράστης, ο οποίος φορούσε πάντα κράνος για να μην αναγνωρίζετε, εντόπιζε τα θύματά του όταν έφευγαν από το σχολείο τους και προσποιούμενος τον αστυνομικό, τους έλεγε ότι ερευνά ληστεία ή ναρκωτικά στο σχολείο και ζητούσε να τον ακολουθήσουν.  Με τον τρόπο αυτό κατάφερνε έπειθε το παιδί και το οδηγούσε σε κάποιον ακάλυπτο ή πυλωτή πολυκατοικίας και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω τους.

Ο 40χρονος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και συνελήφθη την ώρα που προσπάθησε να αποπλανήσει ένα ακόμα κοριτσάκι. Όπως διαπιστώθηκε έως τώρα είχε επιτεθεί σε 21 ανήλικες μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Πετράλωνα!

Το συγκλονιστικό είναι ότι ο άνδρας και στο παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών. Ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος και όπως φαίνεται συνέχισε απτόητος τη δράση του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.