ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αδιάφορο από ποιον θα υλοποιηθούν τα μέτρα»

Κουτσούμπας: Καμία κυβερνητική μεταμφίεση δεν αποτελεί λύση για τον λαό

Οι διαφωνίες εντός της συγκυβέρνησης δεν αφορούν στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται υποστηρίζει ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας τονίζοντας ότι «εντός των τειχών» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καμία κυβερνητική μεταμφίεση δεν αποτελεί λύση για το λαό.

Κουτσούμπας: Καμία κυβερνητική μεταμφίεση δεν αποτελεί λύση για τον λαό

«Οι όποιες διαφωνίες εκφράστηκαν μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν αφορούν την κατεύθυνση της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά το πλασάρισμα της στον λαό» δήλωσε στο Βήμα της Κυριακής ο κ. Κουτσούμπας.

Οπως τονίζει ότι «για το λαό που υποφέρει είναι αδιάφορο εάν τα μέτρα θα υλοποιηθούν μέσα από το σημερινό κυβερνητικό σχήμα ή από ένα άλλο παρόμοιο».

«Καμία κυβερνητική μεταμφίεση , καμία κυβερνητική αλλαγή, "εντός των τειχών" του σημερινού αντιλαϊκού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ δεν αποτελεί λύση για τον λαό. Η λύση βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ..." τονίζει ο κ. Κουτσούμπας.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, που πολλοί την θεωρούν ότι είναι εκτός συστήματος, τονίζει ότι «Τα ναζιστικά κόμματα και ιστορικά και διεθνώς και στη χώρα μας είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος. Τους αξιοποιεί το σύστημα. Οταν λέμε ότι είναι τσιράκια του συστήματος, το εννοούμε. Τους αξιοποιεί για παράδειγμα για τη θεωρία των δύο άκρων. Τους βολεύει. Για να επιτεθούν ενάντια στο εργατικό κίνημα, στην πορεία της ταξικής πάλης και σε όσους κάνουν κριτική στον καπιταλισμό αξιοποιούν τις ακρότητες της Χρυσής Αυγής για να πουν ότι υπάρχει και το άλλο άκρο.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.