ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρνητής του Ολοκαυτώματος ο Κασιδιάρης

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τη Χρυσή Αυγή

Τη συνεδρίαση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αξιοποίησε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, με μια παραληρηματική ομιλία. Τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να δηλώσει αρνητής του Ολοκαυτώματος.

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τη Χρυσή Αυγή

Ο Χρ. Παππάς μίλησε για «ανθέλληνες επαγγελματίες προοδευτικάριους των ΜΚΟ», χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό για τον θάνατο του 20χρονου στρατιώτη τον υπουργό Άμυνας και τα κόμματα, που παραμέλησαν -όπως είπε- τις Ένοπλες Δυνάμεις. «Ηθικό αυτουργό για τη σφαγή των Ελλήνων από λαθρομετανάστες» χαρακτήρισε τον Νίκο Δένδια.

«Αυτοί είσαστε. Κυβέρνηση δημίων αρνητών της Ελλάδος και των Ελλήνων. Ο 20χρονος λεβέντης έφυγε άδικα αλλά περήφανος αλλά οι ηθικοί αυτουργοί της παραμέλησης των Ενόπλων Δυνάμεων ως πολιτικοί σκώληκες θα σέρνονται  μια ζωή", είπε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε την άρνηση του ελληνο-ισραηλινού επιχειρηματία, Σάμπι Μιωνή, να παρουσιαστεί ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, επειδή μετέχει σε αυτή -όπως είπε- αρνητής του Ολοκαυτώματος. «Φυσικά συμμετέχουν στην Επιτροπή αρνητές του Ολοκαυτώματος», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υπονοώντας ότι μιλά για τον εαυτό του.

Οι αναφορές Κασιδιάρη προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος απευθυνόμενος στον υφυπουργό Εσωτερικών, Χαρ. Αθανασίου, -και κάνοντας αναφορά στην άρνηση της Ν.Δ. να προωθήσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Αντ. Ρουπακιώτη-, σημείωσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης ακόμη και πέντε χρόνων αν έλεγε τα ίδια σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;;;

    ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.