ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για το λουκέτο στην ΕΡΤ- Δείτε το βίντεο

Οι "Anonymous" χτύπησαν το Εφετείο

Την  ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών έβαλαν ως πρώτο στόχο της κυβερνοεπίθεσης που έχουν εξαγγείλει  ενάντια στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες οι Anonymous. Το χτύπημα των χάκερς έγινε για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οι

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.efeteioathinon.gr έβλεπαν για κάποιο διάστημα  το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα των Anonymous στο οποίο προειδοποιούν με μαζικές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης το Σάββατο 15 Ιουνίου καθώς και το link για το live streaming του ζωντανού προγράμματος της ΝΕΤ μέσω της EBU.

Στο μήνυμά τους οι Anonymous ανέφεραν ότι «η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο μας, καθώς συνεχίζει να απολύει ανθρώπους που έχουν οικογένεια. Αυτό είναι απαράδεκτο, να μας περιμένετε».
Μετά από παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η πρόσβαση στην ιστοσελίδα δεν είναι εφικτή, το μήνυμα που εμφανίζεται αποδίδει τον αποκλεισμό σε σφάλμα στον server.Διαβάστε αναλυτικά τι γράφουν

"Greetings citizens of the world, we are anonymous,government of the greece. It has come to our attention, that you continue fire up people who have children.

This Is Unacceptable.

And the worst of all you fire 2656 peoples.

You must know that you are our target now.

You should expect us at 15th Of June.

We Are Anonymous.

We Are Legion.

We Do Not Forgive,

We Do Not Forget"

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Οι “Anonymous” χτύπησαν το Εφετείο - Inside News! - Inside News! 13/06/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.