ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημήτρης Δασκαλόπουλος

ΣΕΒ: Μοιραίες για την οικονομία οι εκλογές

«Αυτήν τη στιγμή οι εκλογές θα ήταν μοιραίες για την πορεία της οικονομίας και τις σχέσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Άρα, ουδείς υπεύθυνος πολιτικός φορέας είχε συμφέρον να τις επιδιώξει και οι πολίτες, σοφά δεν τις ήθελαν», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, παρεμβαίνοντας στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

ΣΕΒ: Μοιραίες για την οικονομία οι εκλογές

«Αν πέσει μαύρο στην οικονομία μας, όλοι ανεξαιρέτως θα βγούμε χαμένοι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμη, ότι χρειάζεται ένα καλά δουλεμένο και σωστά ιεραρχημένο πρόγραμμα πραγματικών μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα εκπέμπει σήμα αποφασιστικότητας και «θα πείθει για την αναγκαιότητά του χωρίς να διχάζει την κοινωνική πλειοψηφία».

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα τη μεταρρύθμιση του συστήματος αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων, που διοργάνωσε ο ΣΕΒ.

Για το θέμα αυτό ο κ. Δασκαλόπουλος τόνισε, ότι το ζήτημα της αδειοδότησης είναι ζωτικό για τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις και ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει υποβάλει στην πολιτεία πολλές ολοκληρωμένες μελέτες που δίνουν συγκεκριμένες λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα. «Προσδοκούμε, κατέληξε, ότι η βούληση, οι προθέσεις και οι εξαγγελίες εκ μέρους της κυβέρνησης θα γίνουν πλέον πράξη και θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.