ΕΛΛΑΔΑ

Προσαγωγές τσιγγάνων

Δεύτερη μέρα επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο

Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Πελοπόννησο.

Δεύτερη μέρα επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο
Ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας, σε συνέχεια της χθεσινής στην Κορινθία και την Αργολίδα, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Πελοπόννησο, είναι σε εξέλιξη, με εκτεταμένες έρευνες κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά στη Μεσσηνία. Ειδικότερα, αυτή την ώρα, οι άντρες της αστυνομίας επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και της Καλαμάτας.

Η επιχείρηση ενεργείται με αστυνομικές δυνάμεις της Πελοποννήσου και της Αττικής, που έχουν φτάσει στην Πελοπόννησο γι' αυτό τον σκοπό, με επικεφαλής τον αστυνομικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Ιωάννη Δικόπουλο και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου υποστράτηγο Ηλία Γεωργόπουλο, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.

Μετά την Αργολίδα και την Κόρινθο σειρά παίρνει η Μεσσηνία

Μετά τις 108 συλλήψεις  που πραγματοποιήθηκαν χθες σε Κορινθία και Αργολίδα, σήμερα η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στη σύλληψη 29 ατόμων και στην προσαγωγή άλλων 118 στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Οι παραβάσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παράνομη οπλοκατοχή, υγειονομικές παραβάσεις, ναρκωτικά, κλοπή ρεύματος κ.α.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.