ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απειλεί με μηνύσεις

Δ.Τσακνής: Η ΔΤ, αυτό το «τηλεοπτικό έκτρωμα», να μην μου ξανακάνει αφιέρωμα

‘Έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής με τη ΔΤ, τον τηλεοπτικό φορέα με τον οποίο η κυβέρνηση επιδιώκει να αντικαταστήσει την ΕΡΤ

Δ.Τσακνής: Η ΔΤ, αυτό το «τηλεοπτικό έκτρωμα», να μην μου ξανακάνει αφιέρωμα

Ο Διονύσης Τσακνής μόλις πληροφορήθηκε, πως η ΔΤ έπαιξε αφιέρωμα στον ίδιο ξέσπασε, χαρακτηρίζοντας τον τηλεοπτικό φορέα «τηλεοπτικό έκτρωμα» και προειδοποιεί με μηνύσεις τόσο τους υπεύθυνους του σταθμού, όσο και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.

Ο τραγουδοποιός ξεκαθαρίζει πως η μόνη Δημόσια Τηλεόραση, που αναγνωρίζει είναι η ΕΡΤ των απολυμένων της 11ης Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή:

«Όχι που έβλεπα (έστω και προς στιγμήν) αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα που εκτός των άλλων έχει τα αρχικά μου, (Δ.Τ.) απλώς, φίλοι με ειδοποίησαν, ότι στο πρόγραμμα που πειρατικά εκπέμπει, συμπεριέλαβαν ένα αφιέρωμα σε μένα και στη δουλειά μου.

Το έγκλημα συνετελέσθη δις. Θέλω να καταστήσω σαφές στους κυρίους και κυρίες που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία και κατάρτιση του "προγράμματος" της λεγόμενης Δ.Τ. , πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα στραφώ νομικά εναντίον τους, όπως και εναντίον των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Κάνοντας χρήση του ηθικού μου δικαιώματος, απαγορεύω οποιαδήποτε μετάδοση του έργου μου, απ το εν λόγω τηλεοπτικό μόρφωμα και καλώ όλους τους συναδέλφους μου να κάνουν το ίδιο, με ό,τι μέσα κρίνει ο καθείς σκόπιμο. Η μόνη Δημόσια τηλεόραση που αναγνωρίζω είναι αυτή που εκπέμπει νόμιμα (έστω διαδικτυακά) υπό την ευθύνη των απολυμένων της 11ης Ιουνίου.

Διονύσης Τσακνής Συνθέτης – στιχουργός»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.