ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Απόσυρση ή καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Την άμεση απόσυρση του πολυνομοσχεδίου ή την καταψήφισή του από την Βουλή σε περίπτωση που τεθεί προς ψήφιση ζητά ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας καλώντας παράλληλα τον λαό να το αντιπαλέψει.

Κουτσούμπας: Απόσυρση ή καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου

«Το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και σε περίπτωση που μπει για ψηφοφορία, θα πρέπει να καταψηφιστεί» τόνισε χθες ο κ.  Κουτσούμπας και επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ να μη γίνει καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα, καλώντας το λαό να αντιπαλέψει το πολυνομοσχέδιο γιατί δεν αφορά μόνο το δημόσιο τομέα αφορά και τον ιδιωτικό τομέα, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επεσήμανε πως «η μόνη λύση για το λαό είναι να οργανώσει την αντίστασή του, την αντεπίθεσή του, να οικοδομήσει τη Λαϊκή Συμμαχία, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, με τη δύναμη εκείνη που αταλάντευτα μπορεί να παλέψει για ν' ανοίξει ένα φωτεινό μέλλον γι' αυτό τον τόπο».

Ερωτηθείς για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε πως οι αποφάσεις, οι εργασίες και οι ομιλίες του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποπνέουν ό,τι πιο φθαρμένο και παλιό έχουμε γνωρίσει απ' το ΠΑΣΟΚ προηγούμενων δεκαετιών και ότι ο νέος διπολισμός θα οικοδομηθεί με τα φθαρμένα, σάπια υλικά του δικομματισμού.

Ακόμη ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τις θέσεις του για τα μνημόνια, συνολικά έχει αλλάξει θέσεις, έχει αλλάξει πολιτική με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς απ' ότι θα περίμενε κανείς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.