ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και μέσα σʼ όλα ...μετακόμιση

Μοιράζουν γραφεία στην Χαριλάου Τρικούπη

Ανακατατάξεις στο ΠΑΣΟΚ δεν γίνονται μόνο σε επίπεδο προσώπων, αλλά και σε επίπεδο ...κτιρίων, καθώς μπορεί η επικαιρότητα να μην αφήνει περιθώρια για πολλές κουβέντες επί του θέματος, πλην όμως στο περιθώριό της, το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει.

Μοιράζουν γραφεία στην  Χαριλάου Τρικούπη

Η πλήρης εγκατάστασή του στο κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη 50 αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου δέκα ημερών από σήμερα, πλην όμως στελέχη και υπάλληλοι, ήδη ...πακετάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Χωρίς ακόμα να υπάρχουν τελικές αποφάσεις επί της ...χωροταξίας, στον πρώτο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να εγκατασταθεί ο Τομέας Επικοινωνίας του κόμματος, από σύσσωμο το γραφείο Τύπου ως και το προσωπικό γραφείο του εκπροσώπου Τύπου, με την αίθουσα Τύπου όμως που θα φιλοξενεί τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ να παραμένει πιθανότατα στο ισόγειο. Στον δεύτερο αναμένεται να μετακομίσει ο οργανωτικός τομέας του κόμματος, στον τρίτο οι οικονομικές και στον τέταρτο οι διοικητικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ. Όσο για τον πρόεδρό του Ευάγγελο Βενιζέλο, αναμένεται να έχει γραφείο στον έκτο όροφο, όπως ακριβώς και ο ιδρυτής του κόμματος, Ανδρέας Παπανδρέου, έναν όροφο πάνω από το γραφείο του γραμματέα και την αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου. Όσο για το ΙΣΤΑΜΕ, μετακομίζει ήδη στο απέναντι κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη 45.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.