ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στον τομέα της υγείας

Γεωργιάδης:«Η Χρυσή Αυγή παίζει έξυπνα το πολιτικό παιχνίδι»

Δεν πρόκειται να υπάρξει «έστω και μία απόλυση» στον χώρο της Υγείας, τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ρίχνει νερό στο μύλο του φασισμού».

Γεωργιάδης:«Η Χρυσή Αυγή παίζει έξυπνα το πολιτικό παιχνίδι»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στην επικείμενη υπαγωγή 1.200 εργαζόμενων στο χώρο της Υγείας σε καθεστώς κινητικότητας, σημείωσε πως θα έχουν απορροφηθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε σημεία όπου υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως η κινητικότητα είναι συνδεδεμένη με την σχεδιαζόμενη αλλαγή ρόλου νοσοκομείων, βάσει της οποίας έξι νοσοκομεία της Αττικής θα μετατραπούν είτε σε Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου είτε σε δομές για την αντιμετώπισης χρόνιων παθήσεων.

Αναφορικά στους καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που αναμένεται να απορροφήσει το υπουργείο Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως πρόκειται για μία διαδικασία που έχει ξεκινήσει και «μπορούμε να εκλάβουμε ακόμη και ως ευκαιρία», προσθέτοντας ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί η απορρόφηση έως το τέλος του 2013.

Σε σχετική ερώτηση για την έναρξη ελέγχων, από ιδιωτικές εταιρείες, στις δαπάνες του ΕΟΠΥΥ, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως πρόκειται για ένα μέτρο που «χρησιμοποιείται με επιτυχία διεθνώς», προσθέτοντας ότι εάν «πάει καλά» θα εφαρμοσθεί και στα δημόσια νοσοκομεία.

Σχολιάζοντας την παρουσία της Χρυσής Αυγής ο Α. Γεωργιάδης είπε πως «παίζει έξυπνα το πολιτικό παιχνίδι. Προτάσσει ένα προφίλ δήθεν αντισημιτισμού, με επικοινωνιακά κόλπα όπως η διανομή τροφίμων».

Παράλληλα ο ίδιος επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι με όσα κάνει «ρίχνει νερό στο μύλο του φασισμού» θεωρώντας ότι «πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.