ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Χρυσή Αυγή προσομοιάζει με την Αριστερά»

Επιμένει να προκαλεί για Ανδρέα Παπανδρέου ο Βορίδης

«Η δημοσιονομική κρίση οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, πολιτική έκφραση της οποίας υπήρξε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80» υποστηρίζει ο Μάκης Βορίδης επιμένοντας στη θέση που είχε διατυπώσει για τον Ανδρέα Παπανδρέου από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Επιμένει να προκαλεί για Ανδρέα Παπανδρέου ο Βορίδης

Οπως διευκρινίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, η παρέμβασή του είχε ιστορική αναφορά και τονίζει ότι δεν αφορούσε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ «το οποίο έχει τηρήσει σε πάρα πολλά θέματα μια συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση».

Ακόμη τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή και σημειώνει μεταξύ άλλων πως θεωρεί ότι «η ΝΔ εκφράζει την εθνική , λαϊκή και κοινωνική Δεξιά. Ένα μεγάλο τμήμα των θέσεων της Χρυσής Αυγής , ειδικά στα ζητήματα της Δημοκρατίας , των ατομικών ελευθεριών και της οικονομικής ελευθερίας προσομοιάζει με θέσεις της Αριστεράς».

Τέλος σημειώνει ότι η κυβερνητική συνεργασία αποτελεί επιλογή του ελληνικού λαού και όχι της Νέας Δημοκρατίας και συμπληρώνει ότι «δεν σημαίνει ότι η Δεξιά είναι ίδια με τη Σοσιαλδημοκρατία . Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Συνεδριάζει το νέο πολιτικό συμβούλιο της Ν.Δ. | Matrix 24 07/07/2013

    […] Στο εσωτερικό της κυβέρνησης ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για «συναντίληψη και προσωπική εμπιστοσύνη» με τον Αντώνη Σαμαρά, αντίθετα ο Μάκης Βορίδης, δήλωσε ότι «η δημοσιονομική κρίση οφείλ…. […]

  2. Ν.Β. 22:34 06/07/2013

    Το πας καλά το «παιχνίδι» κε Μάκη μας!
    Έτσι ξεκίνησε και το 2004 η εθνική μας, σαν αουτσάιντερ και κατάφερε να βρεθεί στη κορυφή.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.