ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα με εκπαιδευτικούς

ΣΥΡΙΖΑ: Νερό, Παιδεία, Νοσοκομεία

Την στήριξή του στους αγώνες συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων που έχουν μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης αναμένεται να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Νερό, Παιδεία, Νοσοκομεία

Ήδη, σήμερα, ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με εκπαιδευτικούς (ΟΛΜΕ – ΟΙΕΛΕ), ενώ αντίστοιχες συναντήσεις σχεδιάζει και με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων στην υγεία.
Μεγάλη μάχη θα δοθεί, βάσει των σχεδιασμών και στο θέμα του νερού.

Σήμερα, θα συζητήσει για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών σχετικά με την διαθεσιμότητα, αλλά και γενικότερα θέματα Παιδείας. Θα συναντηθεί με τα ΔΣ των ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ,  στις 10.30 στη Βουλή.

Καθώς στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το φθινόπωρο οι εξελίξεις στα καυτά θέματα της παιδείας και της υγείας θα είναι ραγδαίες, με τους συγκεκριμένους κλάδους να έχουν μπει στο στόχαστρο και για το θέμα της «κινητικότητας», τις επόμενες μέρες, σχεδιάζεται συνάντηση του Αλέξη Τσίπα και με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων στην υγεία.

Η μητέρα των μαχών αναμένεται βέβαια να δοθεί στο επίπεδο των ιδιοτικοποιήσεων, με την ΕΥΔΑΠ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν συγκέντρωση στην ΕΥΔΑΠ, για σήμερα το πρωί, εναντίον της πολιτικής κατασχέσεων σε βάρος κοινωνικά αδύναμων καταναλωτών  για απλήρωτους λογαριασμούς, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για  την προωθούμενη πώληση της εταιρίας σε ιδιώτες.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.