ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια αντιεξουσιαστών-χρυσαυγιτών

Τραυματισμοί και προσαγωγές στην Πάτρα

Τρεις τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές είναι ο απολογισμός επεισοδίων απόψε ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τραυματισμοί και προσαγωγές στην Πάτρα

Άγνωστα άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν σε επιβάτες αυτοκινήτου, την στιγμή που κινείτο στην οδό Αράτου, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρεις από τους επιβαίνοντες οι οποίοι διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Στην συνέχεια υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και ύστερα από έρευνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, προσήχθησαν στην Αστυνομική διεύθυνση περισσότερα από 20 άτομα.

Νωρίτερα το απόγευμα, υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής. Αιτία η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να τελέσει μνημόσυνο σε πλατεία της Πάτρας για τους Αχαιούς πεσόντες στην Κύπρο το 1974. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών που επιχείρησε να προσεγγίσει την πλατεία, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, απομακρύνθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.