ΥΓΕΙΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας

Παρέμβαση Κουτσούμπα για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων

Μετέφερε στον Άδ. Γεωργιάδη την ανησυχία των κατοίκων και των φορέων της Δυτικής Αθήνας σε σχέση με τη συρρίκνωση του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) που οδηγεί στο κλείσιμό του.

Παρέμβαση Κουτσούμπα για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων

Τηλεφωνική παρέμβαση στον υπουργό Υγείας Άδ. Γεωργιάδη, με θέμα το κλείσιμο και τις συγχωνεύσεις δημοσίων νοσοκομείων έκανε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με αφορμή και τη σημερινή συνάντησή του με εκπροσώπους του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας και των δήμων της περιοχής, ο κ. Κουτσούμπας μετέφερε στον υπουργό Υγείας την ανησυχία των κατοίκων και των φορέων της Δυτικής Αθήνας σε σχέση με τη συρρίκνωση του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών), που οδηγεί στο κλείσιμο του.

Όπως προειδοποίησε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, αυτή η εξέλιξη, όπως επίσης το κλείσιμο και οι συγχωνεύσεις και άλλων δημόσιων νοσοκομείων, θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες, καθώς θα στερήσει σημαντικές υπηρεσίες υγείας από λαϊκές οικογένειες, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που μαστίζεται από μεγάλη ανεργία και φτώχεια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.