MEDIA

Για να παραμείνουν «ζωντανοί»

Μαζεύουν υπογραφές οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Διεθνή εκστρατεία συμπαράστασης αμέσως μετά την ανακοίνωση της EBU για τη διακοπή της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου, έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και οι αλληλέγγυοι.

Μαζεύουν υπογραφές οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι συλλέγουν υπογραφές μέσω του διαδικτυακού ιστότοπου

http://www.avaaz.org/en/petition/ERT_is_the_Greek_Public_Radio_Television_The_interim_DT_is_a_legal_ghost/

Ήδη εκατοντάδες πολίτες έχουν σπεύσει να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία αυτή, ζητώντας, μεταξύ άλλων, από τον Πρόεδρο της EBU να μην διακοπεί η παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών στην ΕΡΤ.

Σας επισυνάπτουμε το κείμενο για τη συλλογή υπογραφών, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

 ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

http://www.avaaz.org/en/petition/ERT_is_the_Greek_Public_Radio_Television_The_interim_DT_is_a_legal_ghost/

Εμείς, ως υπεύθυνοι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αλλά και ολόκληρου του κόσμου) είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από την σημερινή ανακοίνωση της ΕΒU μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της,

http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/contents/news/2013/08/ert-streaming-to-end-as-interim.html, με την οποία ανακοινώνει τη διακοπή της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ.

Για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν αποδείξει την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή τους παράγοντας και μεταδίδοντας 24ωρο Ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα. Και μάλιστα υψηλού επιπέδου!

Από την άλλη πλευρά, η αποκαλούμενη, Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ) είναι ένας παράνομος "φορέας- φάντασμα", μια ενδιάμεση τηλεόραση, που το μόνο που κάνει είναι να τροφοδοτείται "παρασιτικά" από το αρχείο της ΕΡΤ.

Κάνουμε επείγουσα έκκληση σε εσάς, ως Πρόεδρο της EBU να μην σταματήσετε τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ και να την κρατήσετε ζωντανή μέσα από τους δορυφόρους της EBU, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Ζωντανοί από το thepressproject.gr

Μετά την ανακοίνωση για τη διακοπή του σήματος της ΕΡΤ από την EBU, το www.thepressproject.gr αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση του προγράμματος με δικά του μέσα, όπως είχε κάνει ήδη από τo βράδυ της 11ηςΙουνίου 2013.

Σύμφωνα με τους διαχειριστές του site, οι χρήστες του διαδικτύου που μέχρι σήμερα είχαν πρόσβαση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, της ΕΤ3 και της ΕΡΑ μέσω του www.thepressproject.gr θα συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα το σήμα και μετά την Τετάρτη 21 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.