Neo

Ο Θεοχάρης πήρε τ' όπλο του

 Καλύτερα να κλείσουν επιχειρήσεις που οφείλουν και δημιουργούν ελλείμματα, παρά να παραμείνουν ανοιχτές και να συνεχίσουν να παράγουν ελλείμματα στο κράτος, στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Θεοχάρης πήρε τ' όπλο του

Τάδε έφη  ο  γγ. Εσόδων Χάρης Θεοχάρης που φαίνεται πως ζήλεψε τη χάρη του γνωστού αστυνόμου Θεοχάρη από τη Λάμψη και πήρε… τ’ όπλο του.

Τη δήλωση που αν την έκανε 5 χρόνια πριν, ίσως και να είχαμε γλυτώσει από πολλά  δεινά  της περιόδου, έκανε ο κ. Θεοχάρης σήμερα το πρωί, στον Σκάι. Σήμερα, που σύμφωνα με τα στοιχεία των εμπόρων, η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί στο λουκέτο μία στις τέσσερις επιχειρήσεις. Λουκέτο που εν μέρει, οφείλεται και στους φόρους.

Στους οποίους αναφέρθηκε ο Γενικός, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει υπερφολολόγηση, αφού το ποσό από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων από το εισόδημα θα είναι φέτος 2 δισ. ευρώ λιγότερα συγκριτικά με πέρυσι. Δεν είπε πόσο λιγότερα είναι τα εισοδήματα των μισθωτών, βέβαια…

Επίσης, είπε ότι  θα υπάρξει πρόβλημα για όσους παραλάβουν όλες τις ειδοποιήσεις για τον ΦΑΠ του 2011, του 2012 και του 2013. Δεν είπε όμως, πώς θα πληρώσουν όλους αυτούς τους ΦΑΠ …

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.