Neo

Προπαγάνδα και λογοκρισία με την …επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος

Προπαγάνδα και λογοκρισία με την …επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος

Είπα να σταματήσω να ασχολούμαι με τα ΦΕΚ και το πόσα παίρνει ο Καψής και το πόσα κοστίζει το γραφείο του, αλλά αυτοί δεν με αφήνουν να αγιάσω.

Δεν φτάνει που έστησαν κοτζάμ άχρηστο υφυπουργείο (Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης) για να καλύψουν τη μη επάρκεια του υπάρχοντος υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου (ξέρετε, αυτού που διόρισε την καλή του στο γραφείο του και μετά το κράξιμο την «παραίτησε»), έβγαλαν και μια κοινή απόφαση οι δύο υφυπουργοί με φαρδιές πλατιές δίπλα-δίπλα τις υπογραφές τους, με την οποία συγκροτούν μια 12μελή «Ειδική Επιτροπή για την Επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης».

Η οποία Επιτροπή έχει ως έργο την παροχή γνωμοδοτήσεων και προτάσεων όσον αφορά τη σειρά των απαραίτητων ενεργειών για την επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο εστί μεθερμηνευόμενον, ότι ενώ φθάσαμε στο Σεπτέμβρη δεν ξέρουν πού τους παν τα τέσσερα. Κατά τα άλλα, έριξαν μαύρο στην ΕΡΤ, έβγαλαν εικόνα στο γυαλί και όχι τηλεοπτικό πρόγραμμα και περιμένουν να τους πουν οι ειδικοί πώς θα επαναλειτουργήσει η Δημόσια Τηλεόραση.

Ποιοι είναι οι ειδικοί που ορίζονται σε αυτή την περιβόητη 12μελή (6 βασικοί και 6 αναπληρωματικοί) Επιτροπή;

1.Ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

2. Ο Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Α. ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ (αναπληρωτής)

3. ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ (Δ/νση Εποπτείας Εντύπων και Επαγ. Οργανώσεων)

4. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ (Δ/νση Εποπτείας Εντύπων και Επαγ. Οργανώσεων, αναπληρώτρια)

5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων)

6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΕΤΗ (Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων, αναπληρώτρια)

7. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ (Δ/νση Εποπτείας Εντύπων και Επαγ. Οργανώσεων)

8. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ (Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων, αναπληρώτρια)

9. ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗ (Γραφ. Γ. Γ. Μέσων Ενημέρωσης)

10. ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ (Διοικητική υπάλληλος της ΓΓΜΕ-ΓΓΕ, αναπληρώτρια)

11. ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΜΗ (αποσπασμένη στο γραφείο του Γ. Γ. Μέσων Ενημέρωσης)

12. ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΥ (Γραφ. Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, αναπληρώτρια)

Και είπα ότι δεν με αφήνουν να αγιάσω γιατί εύλογα αναρωτήθηκα τι κάνουν τότε οι σύμβουλοι του κ. υφυπουργού που σύμφωνα με τo ΦΕΚ μας κοστίζουν μισό εκατομμύριο το χρόνο;

Και δεν με αφήνουν να αγιάσω γιατί ποιος νομίζετε ότι κάνει κουμάντο στην Επιτροπή; Ο κ. Ι. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ουδεμίαν σχέση με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχε πριν χρισθεί Γ.Γ., αφού είχε καταφέρει τελικά να εκλεγεί λέκτορας της Θεολογίας και να διδάσκει τους φοιτητές.

Αργότερα, με την εμπειρία του στο κήρυγμα το 'ριξε στην προπαγάνδα και τη λογοκρισία. Αυτόν έβαλαν λοιπόν επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής για να εισηγηθεί πώς θα λειτουργήσει η Δημόσια Τηλεόραση.

Έτσι, μάλλον την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος θα πρέπει να αναμένουμε μπας και καταφέρει ο κ. Παναγιωτόπουλος και η Επιτροπή του να κάνουν στους δύο υφυπουργούς τις προτάσεις τους για να καταφέρουν να λειτουργήσουν τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.