ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Νέα έρευνα ψυχολόγων

Πόσο συχνά σκεφτόμαστε το σεξ;

Έρευνα ψυχολόγων κατέγραψε τον ρυθμό με τον οποίο περιστρέφεται το μυαλό αντρών και γυναικών γύρω από το σεξ.

Πόσο συχνά σκεφτόμαστε το σεξ;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι άντρες σκέφτονται κατά μέσο όρο το σεξ κάθε 28 λεπτά, δηλαδή 34,2 φορές τη μέρα. Αντίθετα οι γυναίκες αποδεικνύονται λιγότερο…πονηρές και σκέφτονται το σεξ κατά μέσο όρο ανά  51 λεπτά, που αντιστοιχεί σε 18,6 φορές τη μέρα. Διαλύονται έτσι ευφάνταστα σενάρια, που είχαν γίνει αστικοί μύθοι, που έκαναν λόγο για ερωτικές σκέψεις ανά 7 δευτερόλεπτα.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου,  η έρευνα εντόπισε άντρες που σκέφτηκαν το σεξ ακόμα και 388 φορές μέσα στην μέρα αλλά και γυναίκες που το μυαλό τους στράφηκε σε ερωτικό περιεχόμενο 140 φορές!

«Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στις ερωτικές σκέψεις μας» επισημαίνουν οι ειδικοί, αρκεί όπως συμπληρώνουν «να μην γίνεται εμμονή».

Η δρ Φίσερ , καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο  σημειώνει πως: «Είναι απολύτως φυσιολογικό να περιστρέφεται κάθε τόσο το μυαλό μας γύρω από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου και δεν υπάρχει μέτρο που να μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους. Αντίθετα, σκοπός της έρευνας είναι να καταδείξει ότι η νοητική δραστηριότητα ανδρών και γυναικών έχει ομοιότητες αλλά και διαφορές, τουλάχιστον ως προς τη συχνότητα ερωτικών σκέψεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα διάφορα στερεότυπα πρέπει να επιβεβαιώνονται»

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.