ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες

Συνάντηση Κουβέλη-Καστανίδη για την Κεντροαριστερά

Τις προσπάθειές του να μετατρέψει τη ΔΗΜΑΡ σε πόλο ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού εντείνει ο Φώτης Κουβέλης. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκαλύπτει σήμερα το matrix24.gr, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε χθες με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη.

Συνάντηση Κουβέλη-Καστανίδη για την Κεντροαριστερά

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η συνάντηση έγινε χθες το απόγευμα στο γραφείο του Φώτη Κουβέλη. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συζήτησε με τον Χάρη Καστανίδη την ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της Κεντροαριστεράς και οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι ο εν λόγω χώρος πρέπει να είναι ενωμένος για να αποτελέσει την απάντηση στο πολιτικό κενό που υπάρχει σήμερα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη συνάντησή του αυτή, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «ξαναζεσταίνει» τους διαύλους επικοινωνίας με στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και ανήκουν στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο. Εξάλλου, ο Χάρης Καστανίδης έχει εδώ και καιρό αποστασιοποιηθεί από την «Κοινωνική Συμφωνία» που είχε ιδρύσει με την Λούκα Κατσέλη και φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του με το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Προσέγγιση ΔΗΜΑΡ με Πεταλωτή | Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. 29/08/2013

    […] από προχθές, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε με τον Χάρη Καστανίδη και οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι οι προοδευτικές […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.