ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μίλησε και ο γ@μω-Σταυρίδης»

Χαμός στο twitter για το παραλήρημα Σταυρίδη

Φωτιά πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το προκλητικό παραλήρημα Σταυρίδη κατά της Ελλάδας, σε συνέντευξη που έδωσε σε νορβηγική εφημερίδα.

Χαμός στο twitter για το παραλήρημα Σταυρίδη

Στη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων «μαργαριταριών», ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ δηλώνει πόσο θα ήθελε να ζει στη Νορβηγία ή στην Ελλάδα αλλά με… Νορβηγούς, κατηγορεί τους Έλληνες ως «μέτριας νοημοσύνης», θεωρεί τις αποκρατικοποιήσεις «λυδία λίθο» της ανάπτυξης και σημειώνει ότι όσοι αντιδρούν στην πώληση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού δεν προτείνουν τίποτα, αλλά λένε απλώς «fuck you» (σ.σ. άντε γαμ…τε).

Ειδικά το twitter, πήρε φωτιά από τις δηλώσεις Σταυρίδη και πολλοί… «μέτριας νοημοσύνης» -κατά τον ίδιο- Έλληνες έδειξαν το καυστικό χιούμορ τους, όπως φαίνεται παρακάτω:

-Σταυρίδης είσαι εσύ και όλο σου το σόι.

-Στην Εστία που έγραφε ο Σταυρίδης, όμως, με το «σεις» και με το «σας».

-Σταυρίδης: «Μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς». Νορβηγή: «Μα έχουμε μεγάλο Δημόσιο». Σταυρίδης: «Δεν έχετε ήλιο». Νεοφιλελέ σουρεαλισμός.

-«Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι», είπε ο Σταυρίδης. Το ‘κανε όπως με τη φωτογραφία. Ήταν μόνο για προσωπική-κυβερνητική χρήση και το έβγαλε στη φόρα.

-«Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία». Τράβα μάνα μου. Πάρε και τοςυ άλλους μαζί σου. Αφού η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα ταλέντα σας.

-Σταυρίδης σε νορβηγική εφημερίδα: «Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι»… Το ‘λεγε το τραγούδι: Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες.

-Τυπική περίπτωση νεοφιλελέ ο Σταυρίδης. Σιχαίνεται το Δημόσιο, αλλά κονομούσε απ’ αυτό, βρίζει τους πολίτες αλλά είχε δημόσιο αξίωμα

-Μίλησε ο Γ@μωσταυρίδης!

-Εγώ αυτό που κατάλαβα από όσα είπε ο Σταυρίδης, είναι πως δυστυχώς δεν πρόλαβε να ιδιωτικοποιήσει τον ήλιο μας.

-Ο Σταυρίδης, λέει, θα ήθελε να ζει στη Νορβηγία. Είμαι σίγουρος ότι θα τους πούλαγε πολλές πισίνες εκεί πάνω.

-Το ότι ο Σταυρίδης φαίνεται μεγάλο @αρχ…ι δεν χρειαζόταν το τζετ του «Τίγρη» για να το μάθουμε.

-«Από εδώ και πέρα δε θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι Έλληνες είναι μαλάκες! ΦΑΚ ΓΙΟΥ», Σταυρίδης, 2013 μ.Χ.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.