ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείνει την πόρτα στην πρόταση για «κοινό αγώνα»

Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πώς θα κάνει τον ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τα στελέχη του "εργατοπατερισμού" του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν ή με τους "υγιείς" επιχειρηματίες και τον ΣΕΒ;» διερωτάται ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας που απαντά σήμερα στην ανάγκη ο λαός μας να υπερασπίσει τα δικαιώματά του, αλλά κυρίως να βάλει πλώρη για τη δική του εξουσία, όχι εναλλάσσοντας "χαλίφηδες" του νέου διπολισμού στην κυβερνητική καρέκλα, αλλά ανατρέποντας συνολικά την εξουσία των μονοπωλίων που φέρνει τα διαρκή μνημόνια σε βάρος του λαού» δηλώνει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» απάντησε με αυτό τον τρόπο αρνητικά στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για ανένδοτο αγώνα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας.

Διερωτάται ακόμη, αφήνοντας αιχμές: «Πώς θα κάνει τον ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τα στελέχη του "εργατοπατερισμού" του ΠΑΣΟΚ τα οποία έχουν μετακομίσει σε αυτόν ή με τους "υγιείς" επιχειρηματίες και τον ΣΕΒ;».

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα "βλαχοδήμαρχοι" ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει: «Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει, λέει ο λαός μας. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για "βλαχοδήμαρχους" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ - Inside News! 08/09/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.