ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή

Κουτσούμπας: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «Δολοφονική, ναζιστική, εγκληματική οργάνωση, γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, από θύλακες του οποίου αξιοποιείται».

Κουτσούμπας: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, οι εργαζόμενοι είχαν κατακτήσεις και δικαιώματα και τόνισε ότι εκεί παίζονται διάφορα παιχνίδια -και με αξιοποίηση της Χρυσής Αυγής-μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών με στόχους, μεταξύ άλλων, και την πτώση του μεροκάματου, αλλά και την αλλαγή της σύνθεσης του σωματείου. Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ είπε ότι, επί χρόνια διάφορες πολιτικές δυνάμεις ανέχθηκαν τέτοια φαινόμενα, καλλιεργώντας και κλίμα για πτώση του μεροκάματου ή για μείωση της φορολογίας στους εφοπλιστές κλπ, προσθέτοντας ότι πάνω σε αυτό το έδαφος γεννήθηκαν μορφώματα σαν τη Χρυσή Αυγή.

«Ποτέ δεν είναι αργά» απάντησε ο κ. Κουτσούμπας ερωτηθείς σχετικά με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας ότι υπάρχει νομικό πλαίσιο και Ποινικό Δίκαιο στη χώρα που ποτέ δεν αξιοποιήθηκαν. Ταυτόχρονα υπογράμμισε σχετικά και με τη «θεωρία» των «δύο άκρων» ότι δεν μπορεί να ταυτίζονται οι λαϊκοί εργατικοί αγώνες με τη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.