ΕΛΛΑΔΑ

Τι καταγγέλουν

«Ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη», λένε ναυτεργατικά σωματεία

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν θέλουμε ούτε φαγητό ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη» προειδοποιούν ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα.

«Ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη», λένε ναυτεργατικά σωματεία

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, πραγματοποιούν αύριο στην πλατεία Παιδικής Στέγης στη Νίκαια, ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και άλλοι φορείς.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού στις 11:00 το πρωί στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

«Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες δέχονται ανελέητη επίθεση με σκοπό την εξαθλίωσή τους και την υποταγή σε μια ανθελληνική πολιτική που εξαπολύει η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας καλεί τους χειμαζόμενους από το μνημόνιο συμπολίτες μας στην ανοιχτή διανομή τροφίμων και ρουχισμού» τονιζεται σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» προειδοποιούν, από την πλευρά τους, τα συνδικάτα και αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή όπως πήρε απάντηση στη συγκέντρωση που είχε εξαγγείλει και ακύρωσε την Πέμπτη κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή, έτσι και τώρα.

«Διοργανώνουν διανομή τροφίμων με τις πλάτες των εφοπλιστών για να δημιουργήσουν ανοχή για τη δολοφονική τους δράση» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού,η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού,η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών,η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ,η Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών,το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά,το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά,το Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, το Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά,το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: «Ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη», λένε ναυτεργατικά σωματεία | Mission 20/09/2013

    […] «Ούτε νερό από χέρι χρυσαυγίτη», λένε ναυτεργατικά σωμ…. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.