LIFESTYLE

Δήλωσε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός για τη δολοφνία του Φύσσα

Τζέρεμι Άιρονς : «Δεν είναι η Ελλάδα που γνωρίζω εγώ»

Να μη χαρακτηρισθεί ως αντιπροσωπευτικό της χώρας μας περιστατικό, δήλωσε- αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς που βρίσκεται στη χώρα μας για την πρεμιέρα της καινούριας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τζέρεμι Άιρονς : «Δεν είναι η Ελλάδα που γνωρίζω εγώ»

«Από τη στιγμή που σε οποιαδήποτε κοινωνία υπάρχει δυσχέρεια, οι εξτρεμιστές κερδίζουν έδαφος και δημοτικότητα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ακραίες λύσεις είναι η απάντηση. Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι δεν βρίσκεται εκεί η απάντηση. Η μετριοπάθεια είναι τα πάντα» δήλωσε ο διακεκριμένος ηθοποιός που συμμετέχει ενεργά στα παγκόσμια κοινά λαμβάνοντας δημοσίως θέση όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

«Τα συγκεκριμένο περιστατικό δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα την οποία γνωρίζω εγώ, μια χώρα πανέμορφη… Δεν πρέπει ολόκληρη η χώρα να κρίνεται από την πράξη ενός ηλίθιου εξτρεμιστή, ο οποίος σκότωσε έναν καλλιτέχνη» υπογράμμισε σε έντονο ύφος ο βραβευμένος με Όσκαρ καλλιτέχνης.

Τέλος, παρομοίασε την Ευρώπη με «ελικόπτερο που αν πέσει άσχημα, θα γίνει ζημιά σε όλους», ενώ απέδωσε ευθύνες για την κρίση σε «όσους δάνειζαν χρήματα για να ζούμε πέραν των δυνατοτήτων μας», αλλά και στους πολίτες καλώντας «να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα» όπως επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.