Neo

Για γέλια και για κλάματα...

Το ...γέλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε μία ρήση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Βουλή χθες, κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών.

Για γέλια και για κλάματα...

Λίγο αφού ο κ.Αθανασίου απέσυρε –μετά από τον σάλο που είχε προκαλέσει σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής, πλην της απούσας Χρυσής Αυγής- διάταξη με την οποία θα απαλάσσονταν από την υποχρέωση δήλωσης τυχόν μετοχών τους σε ναυτιλιακές εταιρείες όσοι καταθέτουν πόθεν έσχες, υποστήριξε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχουν δείξει δείγματα γραφής, διαμηνύοντας την θέση τους για «μηδενική ανοχή στη διαφθορά».

«Και καλά για τον κ.Σαμαρά, αλλά και για τον κ.Βενιζέλο ...», είπε ο κ.Καπερνάρος, ευχαριστώντας τον υπουργό που τον έκανε και ...διασκέδασε, καθώς ήταν στενοχωρημένος νωρίτερα.

Η ευθεία αιχμή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δεν έμεινε αναπάντητη, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Ντόλιο που πήρε τον λόγο για να επισημάνει τις διαφορές στον δικό του λόγο (σ.σ. λίγο νωρίτερα είχε εξάρει το έργο και τη λειτουργία της Βουλής) και αυτόν του κ.Καπερνάρου, σχολιάζοντας πως «όποιος αυτή τη στιγμή πλήττει το πολιτικό σύστημα με τον λόγο του, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες για την χώρα».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν ξέρει πια και ο Νeo, αν πρέπει να γελάσει, όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ή να κλάψει με τον τρόπο που γίνεται η αντιπαράθεση στη Βουλή...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.