SUPERLEAGUE

Superleague

Νέα Σμύρνη, όπως Βρυξέλλες

Oι πρωταθλητές προέρχονται από τη βαθμολογική απώλεια κόντρα στον Παναιτωλικό και σίγουρα επιθυμούν να ρεφάρουν για να μην δώσουν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να τους προσπεράσει στη βαθμολογία.

Νέα Σμύρνη, όπως Βρυξέλλες

Ως πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (20:30) για την 6η αγωνιστική της.

Oι πρωταθλητές προέρχονται από τη βαθμολογική απώλεια κόντρα στον Παναιτωλικό και σίγουρα επιθυμούν να ρεφάρουν για να μην δώσουν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να τους προσπεράσει στη βαθμολογία. Εκτός αυτού, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όλα τα σχετικά τεστ για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο θεωρείται κρίσιμο για την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, που θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Κολοβό και τον τιμωρημένο Μητρόπουλο, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό έχοντας ως μπούσουλα τη μεγάλη του νίκη επί του Παναθηναϊκού πριν περίπου ένα μήνα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βέροια υποδέχεται τον αήττητο Εργοτέλη (18:15) και ψάχνει μόνο τη νίκη, αφού έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Σε διαφορετική περίπτωση ο προπονητής των γηπεδούχων Τον Κάανεν απειλείται άμεσα με απόλυση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.