ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι

Σάντος: Σεβασμός στο Λιχτενστάιν

Σεβασμό στο Λιχτενστάιν ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Σάντος: Σεβασμός στο Λιχτενστάιν

«Εάν είμαστε σοβαροί και δούμε τον αντίπαλο με σεβασμό, όπως κάναμε με την Αυστρία, τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λιχτενστάιν.

«Οι παίκτες πρέπει να είναι επαγγελματίες. Κάποιες φορές σκεφτόμαστε ότι ο αντίπαλος είναι χειρότερος και θα κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να βλέπουμε τους αντιπάλους με τον ίδιο τρόπο. Εξωτερικά μπορεί να φαίνομαι ήρεμος, αλλά μέσα μου ανησυχώ πάρα πολύ και σκέφτομαι πολλά πράγματα. Ο προπονητής πρέπει να γνωρίζει πότε πρέπει να εξωτερικεύσει αυτά που θέλει και πότε όχι».

Τι είπε ο Σάντος για το Λιχτενστάιν 

«Προβληματισμός δεν υπάρχει, απλώς ήταν σημάδι με την έλευση νέου προπονητή ότι θα γίνει αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα. Το έδειξε στα δύο τελευταία ματς, το ξέρουμε καλά αυτό, για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη γι’ αυτό το πιο σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που πρέπει για να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις».

«Για μας μένουν τέσσερα ματς, τέσσερις τελικοί, ελπίζουμε ακόμη ότι μπορούμε να περάσουμε απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ. Ξέρουμε ότι δεν εξαρτόμαστε μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα και περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα του αντιπάλου μας (Βοσνία). Η συνταγή δεν αλλάζει στο ματς με το Λιχτενστάιν. Θα πρέπει να μαρκάρουμε ψηλά να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι του. Όταν εμείς έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας πρέπει να επιτεθούμε σωστά και να σκοράρουμε, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Δεν με προβληματίζουν ιδιαίτερα κάποιοι παίκτες από το Λιχτενστάιν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.