ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για την επίθεση στα γραφεία της XΑ

Στον εισαγγελέα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν, στις 12 το μεσημέρι, οι 46 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την χθεσινή επίθεση με ρίψη αντικειμένων στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον εισαγγελέα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Σε βάρος των συλληφθέντων, που φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» καλεί τους οπαδούς της ομάδας σε συγκέντρωση, στις 11:00 το πρωί, έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.

Το περιστατικό - προφανώς - συνδέεται με την πολυσυζητημένη φωτογραφία του Αλβανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε, ο οποίος "πόζαρε" φορώντας φανέλα του UCK, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει - μεταξύ άλλων - κόντρα μεταξύ της "Χρυσής Αυγής" και οργανωμένων συνδέσμων του "Δικεφάλου του Βορρά".

Το αποκορύφωμα αυτής της κόντρας ήταν το χθεσινό συμβάν, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, όταν πολυπληθής ομάδα ατόμων - κατά πληροφορίες φέροντας "ασπρόμαυρα" διακριτικά - επιτέθηκε με πέτρες και κροτίδες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής", στην οδό Καζαντζάκη.

Όπως έγινε γνωστό, από την επίθεση προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία, ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε άμεση και προχώρησε σε 46 προσαγωγές υπόπτων στην περιοχή πέριξ των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Μετά την εξέτασή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Στον εισαγγελέα οι 46 συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ - Inside News! 12/09/2013

    […] Διεύθυνση οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.