ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Κάλεσμα Κουτσούμπα για συστράτευση με το ΚΚΕ

Ο γραμματέας του κόμματος επανέλαβε το αίτημα για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μονομερή διαγραφή του χρέους.

Κάλεσμα Κουτσούμπα για συστράτευση με το ΚΚΕ

Σε συστράτευση με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, σε δήλωσή του στη διάρκεια του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, η μοναδική ελπίδα και προοπτική είναι η γρήγορη ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος, η οργάνωση της λαϊκή πάλης, η προώθηση της λαϊκής συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη, τους υπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες και τους νέους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προϋπόθεση για να βρεθεί πραγματικά ο λαός στην εξουσία είναι η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η μονομερής διαγραφή του χρέους.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mr.Blax 18:30 05/10/2013

    Ξέρεις πόσους συμπαραστάτες θά εχεις, πόσοι θά εγκαταλήψουν τίς εικόνες πού γονατίζουν μπροστά τους, άν έλεγες, άν εξηγούσες πιστικά πώς θά γίνει «η αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η μονομερής διαγραφή του χρέους» χωρίς νά απομονωθεί ή Ελλάδα; (έξω από τό ΝΑΤΟ καί τήν Ε.Ε,) Ελλάδα θά ονομάζετε από τόν Μαραθώνα καί κάτω, ίσως νά τό ζήσεις, νά βλέπεις καί νά πολεμάς Τουρκία, Βουλγαρία καί Αλβανία ισως νά υπογράφεις καί τό Σύμφονο Ειρήνης πού θά μοιράζει τήν Θεσσαλονίκη στά τέσσερα όπως έγινε καί μέ τό Βερολίνο.

    υγ. δένξέρω αν είναι δικό σου η του Δημοσιογράφου αλλά μετρημένα λόγια καί εδώ εννοώ τήν συστράτευση γιατί θά κατηγορηθείς καί θά σέ μπουντρουμιάσουν, έτσι κι αλιώς τούς
    κάθεστε στό στομάχι. σού τό λεω μέ ειλήκρηνια, κάτι ξέρω.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.