ΕΛΛΑΔΑ

Συσκέπτονται για να βρουν πτέρυγα

Ανεπιθύμητοι στις φυλακές Κορυδαλλού οι χρυσαυγίτες

Η μεταφορά των 4 που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο πυρηνάρχης της φασιστικής οργάνωσης στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης, ματαιώθηκε, καθώς οι «πυρήνες της φωτιάς» στην 1η πτέρυγα και μετανάστες στην 3η αντιδρούν.

Ανεπιθύμητοι στις φυλακές Κορυδαλλού οι χρυσαυγίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή γίνεται σύσκεψη στις φυλακές, προκειμένου να εξεταστούν οι εναλλακτικές αλλά και τα αυξημένα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για τη μεταφορά των 4 χρυσαυγιτών, μέχρι το αργότερο στις 7:30 μ.μ. καθώς μετά δεν επιτρέπονται οι εισαγωγές στη φυλακή.

Να σημειωθεί πως στην 1η πτέρυγα των φυλακών βρίσκονται κυρίως μέλη της οργάνωσης «πυρήνες της φωτιάς» που αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα της είδησης ότι οι χρυσαυγίτες θα μεταφερθούν εκεί, όπως επίσης, αντέδρασαν και οι κυρίως μετανάστες φυλακισμένοι της 3ης πτέρυγας.

Στη σύσκεψη, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι προφυλακιστέοι χρυσαυγίτες να μεταφερθούν στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκονται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και επιχειρηματίες που έχουν διαπράξει  οικονομικά εγκλήματα.  Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο να μεταφερθούν τελικά στην 4η  πτέρυγα γυναικών, στην οποία βρίσκονται και τα μέλη της 17 Νοέμβρη.

 

Να σημειωθεί ότι, μαζί με Μιχαλολιάκο, Πατέλη θα μεταφερθούν και ο  βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός και η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, οι οποίοι κρίθηκαν επίσης προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.


Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.