ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αριστερή Πρωτοβουλία

Κάλεσμα συστράτευσης από τον Παναγιωτακόπουλο

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που προΐσταται της αριστερής πρωτοβουλίας, απευθύνει κάλεσμα για συστράτευση το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Κάλεσμα συστράτευσης από τον Παναγιωτακόπουλο

Συγκεκριμένα, το κάλεσμα είναι για της 10:30 το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου.

Και όπως αναφέρει: «Συναντιόμαστε για να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις, προκειμένου να ξαναδώσουμε νόημα και περιεχόμενο στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Συναντιόμαστε όσοι δεν βολεύονται στην υποταγή, στην απαξίωση των αρχών μας, στη ταύτιση με την Συντήρηση. Όσοι δεν αποδέχονται τον ευτελισμό των αξιών που μας ενέπνευσαν και μας καθοδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Συναντιόμαστε όσοι δεν μπορούν να αποδεχτούν την κυβερνητική συναλλαγή με τη Δεξιά, όσοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τη λαϊκίστικη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι δεν μπορούν να σιωπούν με τη στοχευμένη και μεθοδευμένη διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

Βρισκόμαστε γιατί δεν θέλουμε να είμαστε παρατηρητές των εξελίξεων που χτυπούν την καρδιά της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Βρισκόμαστε γιατί κουραστήκαμε από τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», από τις υποσχέσεις που ξεχνιούνται, από τις αδυναμίες ενός πολιτικού συστήματος που αδυνατεί να σταθεί δίπλα στη δοκιμαζόμενη κοινωνία.

Συναντιόμαστε γιατί πιστεύουμε πως υπάρχει και ελπίδα και λύση. Υπάρχουν και πρόταση και δυνατότητες. Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό και ανθρώπινο δυναμικό που πρέπει και θέλει να βγει από την «κατάψυξη» της αδράνειας και να αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες.

Το Σάββατο παίρνουμε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την αναγέννηση της Δημοκρατικής, Σοσιαλιστικής Παράταξης.

Θα είμαστε εκεί με χαμόγελο, αισιοδοξία και πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τη συντηρητική ισορροπία τρόμου.

Θα είμαστε εκεί αποφασισμένοι να συμμετέχουμε, να αγωνιστούμε για μια προοδευτική Ελλάδα, μια άλλη κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Θα είμαστε εκεί γιατί στα μεγάλα ήμασταν πάντοτε παρόντες.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 10.30 π.μ., στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου.

Κάνουμε την αρχή, παίρνουμε την Πρωτοβουλία, ανοίγουμε το δρόμο».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.