ΚΟΣΜΟΣ

Τον σκότωσε η αυτοϊκανοποίση;

Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ δεν αυτοκτόνησε, αλλά...

Έκθεση των φυλακών όπου κρατούνταν αναφέρει πως ο Αριέλ Κάστρο βρέθηκε με το παντελόνι και το εσώρουχό του κατεβασμένα μέχρι τους αστραγάλους.

Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ δεν αυτοκτόνησε, αλλά...

Νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας δίνουν άλλη τροπή στο πως έφυγε από τη ζωή ο βασανιστής του Κλίβελαντ, Αριέλ Κάστρο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου φύλακες τον βρήκαν κρεμασμένο στο κελί του. Το σενάριο της δολοφονίας αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, αφού βρισκόταν στην απομόνωση, έτσι όλοι πίστεψαν ότι αυτοκτόνησε από τις... τύψεις που ένοιωθε. Αδίκως, γιατί δεν είχε τέτοιες ευαισθησίες.

Νέα έκθεση για το θάνατο του Αριέλ Κάστρο αναφέρει πως ο 53χρονος πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης! Να προσπάθησε δηλαδή να πνιγεί για να έχει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μαρτυρίες των φυλακών όπου κρατούνταν αναφέρει πως ο Κάστρο βρέθηκε με το παντελόνι και το εσώρουχό του κατεβασμένα μέχρι τους αστραγάλους. Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Κάστρο δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε και έδειχνε να έχει τάσεις αυτοκτονίας.

Ο Κάστρο είχε απαγάγει και επί 10 χρόνια κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του τρεις γυναίκες: τη Τζίνα Ντετζίζους, την Αμάντα Μπέρι και τη Μισέλ Νάιτ, τι οποίες βασάνιζε και βίαζε. Οι τρεις τους κατάφεραν να αποδράσουν τον περασμένο Μάιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.