ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο Γιώργος Παπαχρήστος

«Τίτλος τιμής η μήνυση του Πάνου Καμμένου»

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Τίτλος τιμής η μήνυση του Πάνου Καμμένου»

«Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων» δήλωσε, αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων, όπου είχε οδηγηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Παπαχρήστος συνελήφθη στις 8 το πρωί σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, όπου βρισκόταν για το Σαββατοκύριακο και οδηγήθηκε στην εισαγγελία στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφού ορίστηκε δικάσιμος ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος.

Η μήνυση αφορά κείμενο του δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σε σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.