ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι λέει η Ομοσπονδία

Aναβολή στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ γυναικών

Η πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ των γυναικών που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε μετά από απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Aναβολή στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ γυναικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ αποφασίστηκε η αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών και του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνα από τα μέλη του ΔΣ, αφού αναλύθηκαν εκτενώς όλα τα δεδομένα που αφορούν το θέμα με τις άδειες λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων, ενώ έτυχε και της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων της Α1 Γυναικών.

Η ΕΟΠΕ επιφυλάσσεται για την αναβολή και της 2ης αγωνιστικής των προαναφερθέντων πρωταθλημάτων, αλλά και την 1η αγωνιστική των υπολοίπων ομίλων της Α2 Ανδρών – Γυναικών (που είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου), εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα.

Από το Σαββατοκύριακο 26-27/10 όμως και μετά, αν δεν αλλάξει το καθεστώς που υπάρχει σήμερα αναφορικά με τις άδειες λειτουργίας των γυμναστηρίων, τότε τα σωματεία θα πρέπει με δική τους ευθύνη να βρουν γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες τους, ειδάλλως θα επιβάλλονται σε αυτά οι κυρώσεις που προβλέπονται από τους Κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.