ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συνελήφθησαν τέσσερις υπάλληλοι

Κομπίνα εκατομμυρίων στον Οίκο του Ναύτου

Στη σύλληψη τεσσάρων υπαλλήλων του οίκου του Ναύτου με την κατηγορία ότι χρηματίζονται από κλινικάρχη προχώρησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Κομπίνα εκατομμυρίων στον Οίκο του Ναύτου

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Γαληνού Μπρη και παρουσία του επίκουρου εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση τα τέσσερα αυτά πρόσωπα συνελήφθησαν να παραλαμβάνουν 205.000 ευρώ από ιδιοκτήτη κλινικής.

Η κομπίνα σύμφωνα με τις αρχές προέβλεπε την είσπραξη σχεδόν 1 εκ. ευρώ με πλαστά παραστατικά από τον κλινικάρχη για ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε στον οίκο του Ναύτου οι οποίες δεν υφίστανται.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε ο ίδιος ο κλινικάρχης, προ καιρού εισέπραξε 1.150.000 για νόμιμες υπηρεσίες που παρείχε σε ασφαλισμένους του ταμείου. Τότε τον πλησίασε υπάλληλος του ταμείου που σήμερα είναι αποσπασμένη στο υπουργείο παιδείας και του πρότεινε να πάρει τα χρήματα εις διπλούν καταθέτοντας τα σχετικά παραστατικά.

Ο κλινικάρχης ενημέρωσε τις αρχές ότι η συμφωνία προέβλεπε να κρατήσει ο ίδιος περίπου 500.000 και να καταβάλλει στους υπαλλήλους από 250.000 σε δυο ισόποσες δόσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.