ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το βίντεο

Πανευρωπαϊκή διάκριση για νηπιαγωγείο της Κρήτης!

Μια σπουδαία πανευρωπαϊκή διάκριση κατάφεραν να αποσπάσουν οι εκπαιδευτικοί μαζί με τα παιδιά του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές απ' όλη την Ευρώπη.

Πανευρωπαϊκή διάκριση για νηπιαγωγείο της Κρήτης!

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο που έλαβαν στην εργασία που είχαν κάνει στο κλείσιμο της προηγούμενης διδακτικής περιόδου με τίτλο: Γνωρίζοντας το παρελθόν μου, γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου.

Σύμφωνα με τα cretalive.gr, στην εργασία η οποία έγινε από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο, συμμετείχαν και ηλικιωμένοι οι οποίοι ενημέρωσαν και έδειξαν στα παιδιά παλιά παιχνίδια, παλιά αντικείμενα και εργαλεία που τους βοηθούσαν στην καθημερινότητά τους, τις συνήθειες ανδρών και γυναικών, τα παλιά επαγγέλματα, αλλά ακόμα και τον τρόπο που γινόταν παλιά η καντάδα αλλά και για τη διαδικασία παραγωγής ρακής.

Τα παιδιά πήραν μέρος σε σκετσάκια που δημιούργησαν και οργάνωσαν οι νηπιαγωγοί αλλά και φωτογραφήθηκαν τα ίδια, δημιουργώντας ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ, λες και ανήκαν σε εκείνα τα χρόνια, χρησιμοποιώντας τα παλιά αντικείμενα που τους έδωσαν για το σκοπό αυτό οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.