ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβεβαιώσεις Κεδίκογλου πριν τις ανατροπές

Γλυτώνουν τους πλειστηριασμούς μόνο οι ευπαθείς ομάδες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δεσμεύθηκε ότι η πρώτη κατοικία όσων έχουν πληγεί από την κρίση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν, έχουν υποστεί δραματική μείωση των εισοδημάτων τους ή είναι άνεργοι, θα προστατευθεί.

Γλυτώνουν τους πλειστηριασμούς μόνο οι ευπαθείς ομάδες

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1,ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν οριζόντια μέτρα, όμως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές.

Αναφερόμενος στο μπαράζ δηλώσεων περί εισόδου της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έδιωξε κανείς την ΔΗΜΑΡ, μόνη της έφυγε».

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα είπε: «Για πρώτη φορά διαβουλευόμαστε χωρίς να έχουμε την πλάτη στον τοίχο, διότι δεν είμαστε με την πίεση ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Είναι βασικό να ανακτήσουμε τον έλεγχο της οικονομίας και να μην δημιουργούμε νέα χρέη». Αναφερόμενος στο φόρο ακινήτων για τον οποίο υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις, τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σχολιάζοντας τέλος, τη δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, υπενθύμισε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μόνη που δίνει σταθερά προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, και το προβάδισμα αυτό συρρικνώνεται. Αντίθετα, όπως είπε, η ΝΔ παρουσιάζει σταθερή άνοδο. Έδωσε έμφαση στο μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο θα καθορίσει τα πράγματα.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.