LIFESTYLE

Κάπνιζε 15 τσιγαριλίκια την ημέρα

Η Lady Gaga λέει «μαριχουάνα stop»!

Το είχε «κάψει».

Η Lady Gaga λέει «μαριχουάνα stop»!

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό της ομοφυλοφιλικής κοινότητας Attitude η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga αποκάλυψε ότι, κάπνιζε μέχρι και 15 τσιγαριλίκια μαριχουάνας την ημέρα(!), προκειμένου να μην υποφέρει από τους πόνους που της προκαλούσε ένας τραυματισμός στο ισχίο.

Μέχρι, που όπως λέει η ίδια, μία φίλη της την ανάγκασε να κόψει με το μαχαίρι τον εθισμό της.

Στις αρχές του χρόνου υπέστη κάταγμα στο ισχίο, ένα γεγονός που την υποχρέωσε να ακυρώσει πολλές συναυλίες της και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Κάπνιζα 15 τζόιντ την ημέρα. Όχι καπνό. Την ημέρα», φέρεται να δήλωσε στο περιοδικό. «Ήταν μια συνήθεια που απέκτησα όταν έγινε ανυπόφορος ο πόνος στο ισχίο», πρόσθεσε.

Μια φίλη της, η καλλιτέχνιδα Μαρίνα Αμπράμοβιτς, την έπεισε τελικά να σταματήσει. Όπως είπε, όταν βρέθηκαν οι δυο τους, η Αμπράμοβιτς της είπε: «Θα έρθεις στο σπίτι μου. Δεν θα έχεις τηλεόραση, ούτε κομπιούτερ, ούτε μαριχουάνα, τίποτα απολύτως, ούτε φαγητό. Για τρεις ημέρες θα έχει μόνο τέχνη. Θα τρως τέχνη».

lady

«Το έκοψα μαχαίρι. Για πολλές εβδομάδες δεν κάπνισα καθόλου. Και τώρα καπνίζω καμιά φορά το βράδυ, απλώς για πλάκα. Αυτή είναι η διαφορά. Η Μαρίνα ήταν η μοναδική που μπορούσε να με πείσει να το κάνω"», τόνισε η Lady Gaga.

Στις αρχές του μήνα η τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο της άλμπουμ, το ARTPOP. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα κέρδη στην κατηγορία των νέων (κάτω των 30) και υπολογίζεται ότι πέρσι είχε έσοδα 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μπάφο,μπάφο τον καημό μου
    τον μετρώ και δεν πονώ
    κι είναι το παράπονό μου
    …δικό σας…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.