ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδέχθηκε ότι το υλικό είναι από τα γραφεία της ΧΑ

Παναγιώταρος: Δεν έδωσε η Χρυσή Αυγή το βίντεο

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αρνήθηκε ότι το κόμμα του έδωσε στη δημοσιότητα το σκληρό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας των δύο νέων στη δημοσιότητα. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι μάλλον προέρχεται είναι από το κλειστό κύκλωμα των γραφείων της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Παναγιώταρος: Δεν έδωσε η Χρυσή Αυγή το βίντεο

Στο βίντεο φαίνεται πολύ καθαρά η στιγμή που οι δράστες πυροβολούν εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής από απόσταση αναπνοής και αυτοί να πέφτουν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως δεν έδωσε εκείνη στη δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο, κάτι που αμφισβήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Σκάι. Σημείωσε δε, ότι βγήκαν στη δημοσιότητα δικογραφίες και καταθέσεις μαρτύρων.

«Κάποιοι έβριζαν τους νεκρούς, ότι ήταν δικοί μας άνθρωποι οι δολοφόνοι, αυτοί θα πρέπει να δώσουν λόγο για τα λόγια τους. Κάποιοι ελέγχονται για την αξιοπιστία και την εντιμότητα τους και ένας αρχηγός ενός κόμματος και κάποιοι άλλοι βρίσκονται μέσα. Είμαστε κατηγορούμενοι όχι ένοχοι (...) βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει "λιώστε τους" έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη; βγήκε η απόφαση;» διερωτήθηκε.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Loomano 13:10 06/11/2013

    Οι προτροπές «Είναι ναζίιιιι, Θάνατος στους φασίστες, θάνατος, θάνατος», βρήκαν τελικά αποδέκτες και έγινε το κακό. Και εκτελέστηκαν δυο παιδιά, Φουντούλης και Καπελώνης. Πάνω απο όλα πρέπει να ΜΗΝ πάμε σε εμφύλιο. Και ΔΕΝ θα πάμε. Οι Σέχτες των μαρξιστοειδών και οι αριστεροί ομοϊδεάτες τους που περπατούν, πυροβολούν και σκοτώνουν πισώπλατα τον κόσμο θα λάβουν την απάντηση που πρέπει στην κάλπη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.