ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Παπούλιας και Μεϊμαράκης τίμησαν τις ένοπλες δυνάμεις

Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε τον σεβασμό του για την προσφορά των ενόπλων δυνάμεων, επ’ ευκαιρία της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατέθεσε ο πρόεδρος της βουλής.

Παπούλιας και Μεϊμαράκης τίμησαν τις ένοπλες δυνάμεις

«Τιμάμε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας που μας προσφέρουν όχι μόνο το συλλογικό αίσθημα ασφάλειας αλλά και ένα σημαντικό κοινωνικό έργο», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε μήνυμά του για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προσθέτει ότι «παρά την κρίση, ούτε το επίπεδο ούτε το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τραυματίστηκε και αυτό είναι ένα μήνυμα αισιόδοξο για όλους μας».

Τέλος, εκφράζει την εκτίμηση και το σεβασμό του σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και σε όλους τους στρατευμένους νέους, μαζί με την ελπίδα του ότι οι θυσίες τους θα πιάσουν τόπο.

Κατάθεση στεφάνου από Μεϊμαράκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρέστη το πρωί στη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αμέσως μετά ο κ. Μεϊμαράκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.