ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο γνωστός παρουσιαστής

Πόσα χρωστάει στο δημόσιο ο Κωστόπουλος;

Για δυο  πλημμελήματα  «μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο» και της «μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ» , συνολικού ύψους περίπου 350.000 ευρώ, παραπέμπεται να δικαστεί στο εδώλιο του Αυτόφωρου  ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος.

Πόσα χρωστάει στο δημόσιο ο Κωστόπουλος;

Ο κ.Κωστόπουλος εμφανίστηκε αυτοβούλως το πρωί στην Ασφάλεια, προκειμένου να διευθετήσει την ποινική εκκρεμότητα η οποία απορρέει  από την οφειλή των 350.000 ευρώ προς το ΙΚΑ και το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του παρουσιαστή, το συγκεκριμένο χρέος προκύπτει ως εξής:

-Τα 200.000 ευρώ είναι από τα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ που δεν έχουν καταβληθεί στον ιδιοκτήτη του κτιρίου που στεγαζόταν. Τα χρήματα αυτά ο ιδιοκτήτης τα έχει εκχωρήσει στο δημόσιο.

-Οι 150.000 ευρώ προέρχονται από εισφορές προς το ΙΚΑ . Οι εισφορές αυτές προέρχονται, σύμφωνα με την πλευρά του παρουσιαστή, από την περίοδο που οι εργαζόμενοι, λόγω μη καταβολής προφανώς των χρημάτων τους, είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και ο εκδότης είχε ήδη προχωρήσει στη δικαστική διαδικασία για να κηρύξει πτώχευση η ΙΜΑΚΟ. Μάλιστα τα χρέη αυτά φέρεται ότι προσπάθησε να τα ρυθμίσει και αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία.

 

 

 

 

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Στο Αυτόφωρο ο Κωστόπουλος | Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. 27/11/2013

    […] πούλησε δύο ακίνητά του προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του, τονίζοντας μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου […]

  2. πρεπει να πληρωσουμε και γι αυτον το καφεδακι του???????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.