ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν και άλλοι τρείς

Χειροπέδες σε ειδικό φρουρό για ληστεία

Για ληστεία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών συνελήφθη ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής.

Χειροπέδες σε ειδικό φρουρό για ληστεία

Μαζί του συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ένας 30χρονος Έλληνας και δύο Πακιστανοί, 19 και 21 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης του οικιακού ασύλου, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες εισήλθαν χθες παράνομα σε σπίτι στο Αιγάλεω, όπου διέμεναν τέσσερις Πακιστανοί στους οποίους ο ειδικός φρουρός και ο 30χρονος δήλωσαν ότι είναι αστυνομικοί.

Αφού τους ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν από την κατοχή τους 2.000 ευρώ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό το Πακιστάν και κούτες με τσιγάρα.

Ο ειδικός φρουρός μαζί με τους δύο πακιστανούς συνεργούς του και ένα ακόμα άτομο, στις 18 Οκτωβρίου είχαν εισέλθει σε σπίτι Πακιστανού στο Περιστέρι και με την ίδια μεθοδολογία έκλεψαν 700 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα δελτίο αιτήσαντος πολιτικό άσυλο.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.