ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις μεγάλες πόλεις

«Με αντιμνημονιακό λόγο στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα παραχώρησε απόψε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Με αντιμνημονιακό λόγο στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Αναφερόμενος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο Κ. Σκουρλέτης διατύπωσε την εκτίμηση, ότι θα έχουν κεντρικό πολιτικό χαρακτήρα και για αυτό, όπως πρόσθεσε, «τα σχήματα θα πρέπει να έχουν σαφή αντιμνημονιακό λόγο».

Σχετικά με τις επιλογές των προσώπων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι για τις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα κ.α., λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα συνδιαμορφώσει τις τελικές επιλογές των προσώπων, σε διαβούλευση πάντα με τις τοπικές ομάδες και επιτροπές.

Αναφερόμενος στους νέους, υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ καλή σχέση μαζί τους, τονίζοντας πως «είναι τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης». Επίσης, πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προσβλέπει στους νέους, κτίζει σχέσεις μαζί τους και νοιώθει αυξημένη την ευθύνη για όσα τους αφορούν».

Σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι «η κατάσταση, όσο περνά ο καιρός, επιδεινώνεται, και διατύπωσε την εκτίμηση, πως «οι ημέρες της κυβέρνησης είναι λίγες, όσο και αν προσπαθούν οι δανειστές μας να της δίνουν ανάσες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.