ΚΟΣΜΟΣ

Έρευνα στη Βρετανία

Οι εργαζόμενοι «επέστρεψαν» στον 19ο αιώνα!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων στη Βρετανία από τη βικτοριανή εποχή.

Οι εργαζόμενοι «επέστρεψαν» στον 19ο αιώνα!

Τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα διαπιστώνουν μία πρωτοφανή συμπίεση των εισοδημάτων τους, όπως γράφει η Independent και ενώ τα μέτρα λιτότητας συνεχίζονται με μεγάλα θύματα τις γυναίκες και τους εργαζόμενους με μερική απασχόληση.

Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χαρακτηρισθεί επίσημα ως χαμηλόμισθοι και ένας αυξανόμενος αριθμός των εργαζομένων του δημόσιου τομέα αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα ​​, σύμφωνα με το New Economics Foundation.

« Οι εργαζόμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα που βιώνουν τη μεγαλύτερη πτώση του βιοτικού επιπέδου τους, δεδομένου ότι αξιόπιστες εγγραφές άρχισαν στα μέσα του 19ου αιώνα», προειδοποιεί χαρακτηριστικά.

Ο δημόσιος τομέας απασχολεί ένα εκατομμύριο χαμηλόμισθων εργαζομένων κυρίως στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας

Πωλήτριες και το προσωπικό των καταστημάτων αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα των χαμηλόμισθων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα , με μεγάλους αριθμούς που εργάζονται επίσης ως σερβιτόροι , προσωπικό του μπαρ και οι ταμίες .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.